Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Моя помилка, що я працював у росії»

Форвард «Минаю» - про війну з росією

У екс-форварда збірної України не вкладається в голові, як можна в 21 столітті напасти на суверенну державу.

- Ви мали період виступів у росії. Після початку війни ви спілкувалися з росіянами, що вони кажуть?
- Це була моя велика помилка, що я працював у росії. Є***ь окупантів у рот! Для мене є різниця між росіянами та тими, хто напав. Не всі у росії це підтримують. Тут справа не в тому чи росіянин ти. Ти або людина і мислиш правильно чи ні.

Спілкувався з деякими росіянами, вони не розуміють, що у нас відбувається і не вірять у це. Кажуть, що прийшли нас захищати і в усьому винна Америка. Кого ви б***ь захищаєте і від кого? Ви бомбите наші будинки! Я не просив, щоб мене боронили. Ви що з глузду з'їхали, тут люди гинуть.

Вони кажуть, що у нас є фашисти. Який я фашист? У мене прадід тричі в танку горів, орденоносець. Він що, фашист? Я до фашизму ставлюся дуже негативно, але які ми фашисти? Що в них у головах?

Я не розумію, коли вони кажуть, що ми брати, а потім ідуть нас убивати. Хрінові ви «брати»! Якщо ви називаєте нас братами, то знайте - брат брата не вбиває. Зараз мене цікавить тільки одне - коли звідси підуть ці тварини. Тут їм не зоопарк, а Україна.

- П****и.
- П****и - це м'яко сказано. Вони гірші за тварин. Звірі вбивають тільки для харчування, а ці…

- Назвіть головну відмінність українців від росіян.
- Ми маємо яйця. Я не хочу грести всіх росіян під один гребінець, але я проти тих, що перейшли межу людяності. Розумна людина не може переходити кордон і є***и будинки ракетами, вбивати дітей і жінок.

Сергій Циба Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 19

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі