IBU призупиняє членство росії та Білорусі

Розпочато процедуру усунення національних федерацій країн-агресорів

Виконавчий комітет IBU ухвалив рішення розпочати процедуру усунення національних федерацій росії та Білорусі з негайним набуттям чинності цього рішення, йдеться у прес-релізі Союзу. Нагадаємо, раніше IBU усунув спортсменів цих країн від змагань під своєю егідою через військову агресію проти України. Питання призупинення членства регулярно розглядатиметься Виконкомом IBU - найближчий розгляд на Конгресі Союзу у вересні 2022 року.

Виконком також оголосив про співпрацю з національними федераціями Австрії, Чехії, Франції, Німеччини, Італії, Норвегії, Швеції та Швейцарії для максимальної необхідної підтримки українському біатлону. В рамках цього проекту буде надано допомогу з проведення тренувальних зборів для українських спортсменів та команд усіх категорій, як тільки у них з'явиться можливість виїхати за межі країни.

Крім проведення зборів, IBU готовий допомогти з екіпіруванням та обладнанням для біатлону, задіявши свої мережі постачальників, щоб ці екіпірування та обладнання були надані безкоштовно або за мінімальною ціною. Крім того, в рамках цього проекту IBU надасть 250 тисяч євро фінансової допомоги. Точні деталі проекту, включаючи кількість учасників, місця проведення та тривалість тренувальних зборів, будуть підтверджені пізніше, коли ситуація в Україні дозволить їх планувати.

Біатлонний сезон-2021/22: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:16 4

Ентоні несподівано поступився Даніелю у бою за титул IBF