ВІДЕО. У Василькові горить склад із боєприпасами, детонують снаряди

Мер міста Наталія Баласинович закликала мешканців зберігати спокій

Внаслідок потужного російського авіаудару по Василькову в Київській області сталася пожежа на складі з боєприпасами - там детонують снаряди.

Поліція Київської області у Facebook: «Потужний авіаудар по Василькову. 12 березня близько 7 ранку ворог скинув щонайменше 6 ракет у район військового аеродрому. Пошкоджено склад із боєприпасами. Детонують снаряди. Спалахнула пожежа.

На місці працюють рятувальники. Поліція встановлює, чи є пошкодження у прилеглих будинках. Інформація для потерпілих уточнюється».

Мер Василькова Наталія Баласинович повідомила, що у місто вранці 12 березня влучило 8 російських ракет:

«Сьогодні близько 7-ї ранку ворожі сили обстріляли місто Васильків. 8 ракет потрапили. Обстріляли аеропорт. Аеропорт повністю знищено. Знищено злітну смугу. Здетонував склад із боєприпасами. І вони досі детонують, бо одна із ракет потрапила до складу. Також знищено склад із паливно-мастильними матеріалами. Внаслідок цього повністю ліквідовані можливості нашого аеропорту».

Мер закликала мешканців зберігати спокій та залишатися вдома. Вона також наголосила, що ситуацію контролюють Збройні сили України.

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 15:17 1

Томмі опублікував пост у Instagram на підтримку брата

Коментарі