Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Стратегічний перелом у війні вже досягнутий»

Черговий виступ президента України

Президент України Володимир Зеленський виступив із черговим зверненням до українського народу:

«16 днів. Я знаю, що багато людей почали відчувати втому. Неможливо сказати - скільки днів нам ще звільняти українську землю. Але можливо сказати - ми це зробимо! Бо стратегічного перелому ми вже досягли. Ракеты, авиабомбы, артиллерия. Вот так российские войска относятся к русскоязычным людям, про «защиту» которых в Москве столько всего наговорил.

Вчора відбулась дуже важлива зустріч лідерів ЄС. Прийняте рішення ми оцінюємо уже просто - треба сильніше. Це не те, що ми чекаємо. Наші урядовці сьогодні організували 12 гуманітарних коридорів. Вантажі з харчами, водою та ліками вже в дорозі. Українські військові забезпечили «тишу». Якщо ж окупанти знову стрілятимуть, вони отримають таку відповідь світу, що вже й самі потребуватимуть гумкоридорів.

На селекторній нараді у мене запитали: що з посівною? Моя відповідь дуже проста: на всій нашій землі, що б там не було, маємо цієї весни зробити повноцінну посівну кампанію. Настільки, наскільки це можливо. Бо це - про наше життя, мрії, майбутнє. А отже, і про нашу перемогу!».

Олег Дідух Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 18:11 0

Сергій Шевчук 7 місяців перебував у російському полоні

Коментарі