Екс-дружина Тимощука: «Толік, ти вбиваєш дітей, коли годуєш попів та повій»

Надія Навроцька звернулася до колишнього чоловіка

Колишня дружина зрадника України Анатолія Тимощука Надія Навроцька звернулася до свого екс-чоловіка.

«Толік, подивися, це все наші українські діти! Це такі ж діти, як і твої, українські діти. І вбивають їх кожен день люди, яким ти зараз лижеш дупу. І вбиваєш цих дітей ти теж разом з ними.

Кожен день ти вбиваєш українських дітей. Коли жереш в ресторані по кілька разів на день і годуєш там своїх попів і повій.

Коли розводиш там бізнеси і свої шаверми. Коли ти купуєш там свої шмотки і заправляєш машини. Ти кожен день буквально платиш податок упирям, які з твоїх грошей купують ракети, винищують наших дітей.

Саме це я тобі сказала в 2014 році. Але ти вибрав всі ці роки жити і насолоджуватися стражданнями своїх власних дітей. Ти без кінця брехав усім навколо. Ти і твій батько говорили, що ви за справедливість.

Ти дійсно вважаєш, що вбивати наших дітей це справедливо? Ти ж міг би працювати де завгодно в усьому світі. Чому ти платиш сьогодні кожен день за вбивство наших українських дітей?

Колись, серед іншого божевілля, ти говорив, що я відьма. Знай, я бажаю, як і кожна українська мати, щоб всі наші діти, які гинуть в цій війні, снилися тобі до кінця твоїх днів», - написала Навроцька.

Денис Шаховець Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі