Хто їм пише цю дичину? РФ звинувачує Україну в створенні біологічної зброї

Якийсь російський військовий хімік Ігор Кирилов висловив свою цінну думку

Речники Міноборони РФ з розумним фейсом стверджують, що в Україні велася розробка біологічної зброї

У РФ пишуть, нібито мережу з більш ніж 30 біологічних лабораторій виявлено російськими військовими в Україні. Повідомляється, що нібито вони створені на замовлення Пентагону, і США вклали в проект понад 200 млн доларів.

Якийсь начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту Збройних сил Росії Ігор Кирилов висловив свою цінну думку:

«Роботи велися за трьома напрямками. Це моніторинг біологічної обстановки, збирання та вивезення в США штамів небезпечних мікроорганізмів, вивчення природних вогнищ для можливого створення біологічної зброї. Так, лабораторії у Львові вели військово-біологічні роботи з чуми, сибірки та бруцельозу. А в Харкові та Полтаві - з дифтерією, сальмонельозом та дизентерією. Крім того, під приводом боротьби з ковідом Україна відправила до США тисячі зразків сироватки пацієнтів, які насамперед належать «до слов'янського етносу».

Ці роботи порушують конвенцію про заборону біологічної та токсинної зброї, упевнений Кирилов. За даними Міноборони Росії, з 24 лютого МОЗ України поставило завдання екстрено згорнути біологічні програми, а докази - знищити.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 09:20 6

Сербський тенісист відповів на запитання, що цікавить уболівальників

Коментарі