Ленцергайде-2022. Мікела Каррара виграла жіночий спринт

Другу та третю позиції на фініші розділила лише одна десята секунди

Друга гонка дня на сьомому етапі Кубка IBU до Швейцария Ленцерхайде стала щасливою для італійки Мікели Каррара. У жіночому спринті Мікела була ідеальною, заробивши коло штрафу вже у стрільбі лежачи. Але стійку італійка пройшла без помилок, а потім так розігналася на дистанції останнього кола, що потім не залишила жодних шансів норвежкам Каролін Ердаль та Дженні Енодд. На останньому колі Каррара не лише ліквідувала трисекундне відставання, а й привезла найближчим конкуренткам дев'ять секунд на фініші!

Це - перша перемога Мікели Каррара у дорослій міжнародній кар'єрі. До цього було лише одне золото на юніорському чемпіонаті світу 2017 року у Осрблі. А на етапах Кубка IBU найкращим результатом до сьогоднішнього дня була шоста позиція у спринті на домашньому етапі у Мартеллі у сезоні 2018/19.

Другу та третю позиції на фініші розділила лише одна десята секунди! Каролін Ердаль, лідируючи після другого рубежу, зуміла не опуститися нижче за другий рядок. А третьою стала француженка Каролін Коломбо - єдина на подіумі з двома колами штрафу.

Результати гонки:

1.

Мікела Каррара (1+0) 24:11,2
2. Каролін Ердаль (0 +1) + 9,2
3. Каролін Коломбо (0+2) +9,3

Біатлонний сезон-2021/22: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:16 38

Український вінгер може перейти в «Наполі»