Світ на краю прірви. Путлер проводить консультації щодо ядерної зброї

За інформацією російських інсайдерів, карлик у відповідь отримує слова підтримки

За інформацією російських інсайдерів, президент Росії владімір путін проводить консультації з оточенням з приводу можливості використання ядерної зброї:

«Підтверджуємо інформацію про можливе запровадження воєнного стану, як у ряді прикордонних з Україною регіонів, так і у всій Росії. Вчора під час наради з керівництвом силового та військового блоку путін у черговий раз обговорив підготовку до проведення мобілізації, ситуацію на фронті та в Росії. Для президента необхідність проведення мобілізації стає дедалі очевиднішою.

У доповіді президенту Росії надані дані про збільшення рейтингу підтримки населення дій президента. Тут автори доповіді роблять ведмежу послугу й президентові, й собі, й громадянам Росії. Підвищення власного рейтингу в умовах ініційованої ним війни путін сприймає не інакше, як готовність росіян «здохнути» для досягнення його цілей.

Путін обговорює зі своїм оточенням, керівництвом військового та силового блоку можливість використання ядерної зброї вже найближчим часом і поки що у відповідь отримує лише слова підтримки. У цьому плані світ стоїть на краю прірви. Залишилася буквально кілька кроків» (ТГ-канал Генерал СВР).

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 21:55 6

Мадридці цікавляться Алексісом Макаллістером

Коментарі