Боягузливий Захід! Екс-президент Литви закликала НАТО вступити у війну

Даля Грибаускайте вважає, що навіть жорсткі санкції не можуть зупинити Кремль

Екс-президент Литви Даля Грибаускайте закликала Північноатлантичний альянс вступити у війну за Україну, яка відстоює свою незалежність:

«Одні лише санкції, хоч би якими жорсткими були, не можуть зупинити Путіна. Лише війна може зупинити війну. Не треба вдавати і намагатися заспокоїти совість лише постачанням Україні зброї, надто пізно. Український народ воює за нас. Повторення мантри про те, що НАТО не може допомогти Україні, вже виглядає патетично і викриває боягузтво Заходу. Залишаючись у цій війні стороннім спостерігачем, Захід фактично стане учасником того, що роблять російські війська з Україною. Якщо Путіна не зупинити в Україні - країнам Заходу все одно доведеться воювати, але вже на своїй території.

Україна просить реальної допомоги, ми бачимо на телеекранах вибухи у житлових кварталах та заявляємо про «рішучу підтримку України». Мені соромно чути, як лідери і чиновники НАТО кажуть, що не можуть втручатися в конфлікт - але ж ми могли в Сирії, Лівії, Африці, Югославії, Афганістані? Україна зараз бореться за власне існування та за мир у Європі. І що, ми продовжимо дивитися на руйнування незалежної держави? Слава Україні та її героям! Поки що лише її героям, бо інших на горизонті не видно».

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:30 1

Відбуваються останні раунди суперфайту за титул абсолютного чемпіона

Коментарі