НАЗК: «Російський танк – іди нах*й»

Влучна заява від антикорупційного відомства

Декларувати захоплені російські танки та іншу техніку не потрібно, оскільки «вартість цього лайна не перевищує 100 прожиткових мінімумів». Про це повідомило Національне агентство з питань запобігання корупції у своєму Telegram.

«Відповідно, подавати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані протягом 10 днів у разі захоплення такого мотлоху так само не потрібно (така ось тавтологія).

Якщо ж говорити буквою закону, бойові трофеї не підлягають відображенню у декларації з таких причин:

- вони були придбані не внаслідок укладання будь-якого виду правочину, а у зв'язку з повномасштабною агресією з 24.02.2022 російської федерації щодо незалежної та суверенної Української держави як продовження розпочатого у 2014 році підступного нападу Росії на Україну з метою знищення останньої;

- завдяки мужності та перемозі захисників Української держави ворожа військова техніка зазвичай потрапляє до вас вже знищеною та виведеною з ладу, через що неможливо провести її оцінку відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійної оцінної діяльності в Україні». Отже, неможливо і з'ясувати, скільки коштує таке майно», - йдеться у заяві НАЗК.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:42 15

«Чорноморець» визнано критично важливим клубом для функціонування економіки