ПУСТОВИЙ: «Всі гравці збірної України у напрузі, переживають за близьких»

Лідер національної команди висловився про ситуацію у країні

Капітан збірної України Артем Пустовий в ексклюзивному коментарі Sport.ua у Кордобі поділився очікуваннями від матчу відбору на чемпіонат світу проти Іспанії.

«Готувався до матчу у звичайному режимі. Все йде своєю чергою після травми. Почуваюся нормально, буває трохи дискомфорт, але загалом почуваюся добре. Ще у нас хороші масажисти, які тримають нас у тонусі. Тому все гаразд, готовий до матчу.

Перед грою особливого мандражу та страху немає. Виходитимемо і боротимемося. Ми маємо всі шанси. І в нас, і в них було мало днів на підготовку. Ми більш-менш у рівних умовах. Єдиний плюс, що іспанці грають удома.

Щодо поточної ситуації в Україні, всі гравці перебувають у напрузі. Переживають і за країну, і за своїх близьких та родичів. Але всі намагаємось триматися разом. Перед грою про це намагаємося не думати, щоб не відволікатися. Ми зараз тут, готуємося до гри, і це дуже важливий матч для нас. Намагаємось до мінімуму знизити ці переживання та хвилювання.

Я дзвонив своїм близьким, вони кажуть усе нормально, ще нічого не почалося.

В Іспанії мене багато запитували тренери та гравці про ситуацію в Україні. Усі трохи шоковані. Я відповідав, що все гаразд. Люди живуть, як жили. Нічого серйозного немає. Не так страшно, як передають у новинах. Але іспанці постійно цікавляться», - сказав Пустовий.

Ексклюзивне інтерв'ю з Артемом Пустовим чекайте на нашому сайті найближчими днями.

Матч Іспанія - Україна відбудеться 24 лютого о 21:45 за Києвом.

Parimatch Ukraine - титульний партнер збірної України з баскетболу.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 16 травня 2024, 09:30 0

«Бостон» у п'яти матчах розібрався з «Клівлендом»