Валерій ФЕДОРЧУК: «Рух ще не убезпечив себе від вильоту з УПЛ»

Хавбек «Руха» – про боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні

Один із провідних гравців львівського «Руха» Валерій Федорчук поділився своїми враженнями від лютневого етапу підготовки у Туреччині.

«Звичайно, не обійшлося без психологічної втоми, але довелося терпіти, знаходити в собі резерви, щоби тренуватися ще продуктивніше. І загалом усе, що планували - виконали.

Оскільки «Рух» посилився цілою групою кваліфікованих новобранців з-за кордону, це допомогло проводити тренувальний процес ще якісніше. Хто із новачків може претендувати на роль лідера? Час покаже, кожен з них має сильні якості, але одна справа демонструвати своє вміння в спарингах і зовсім інша - в офіційних поєдинках.

Сподіваюся, проблем із адаптацією не виникне. Але в тому, що конкуренція за місце у старті помітно загостриться, я не маю сумніву. Це може бути вагомою підмогою у досягненні позитивних результатів. Це важливо, оскільки «Рух» ще не гарантував собі продовження прописки в елітному дивізіоні і тому на кожен матч потрібно буде налаштовуватися, як на фінальний. Дуже хочеться бути якомога вище в турнірній таблиці», - сказав Федорчук.

Нагадаємо, що у 19 турі УПЛ «Рух» 28 лютого зустрінеться з ковалівським «Колосом».

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»