Коментатор: «Відчуваю, що Динамо з Ребровим має домовленість»

Денис Босянок упевнений, що кияни визначились із наступним наставником

Відомий український коментатор Денис Босянок упевнений, що керівництво київського «Динамо» вже визначилося з тренером, який у майбутньому замінить Мірчу Луческу.

- У світлі фінансових вливань «Шахтаря», які шанси «Динамо» відстояти чемпіонський титул?
- Буде дуже важко, бо у двох останніх іграх із «гірниками» моя улюблена команда не те що не виграла, а навіть не забила жодного гола. Безпорадність «Динамо» в іграх Ліги чемпіонів лише посилює ці побоювання. Надолужити втрачене буде дуже складно. У другому колі треба обов'язково обігравати «Шахтар» та намагатися не втрачати очки з іншими командами.

- Луческу користується величезною довірою Суркіса, але він уже не хлопчик і рано чи пізно йому доведеться піти на відпочинок. Хто, як не румун?
- Ми можемо міркувати скільки завгодно, але з Ребровим уже є домовленість. Я так відчуваю.

- А йому цікаво повертатися?
- Ось у цьому я не певен. Тільки у Реброва і можуть бути сумніви. Якщо не Ребров, то я ще давно казав, що треба було дати шанс Вернидубу. Він явно пересидів у «Зорі». Я неодноразово говорив про це ще до його від'їзду. Мені здається, що Вернидуб зумів би збудувати в «Динамо» дуже цікаву команду. Не тому що він прогримів минулої осені, а тому, що він ще тоді себе вичерпав у «Зорі».

Володимир Клепач Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі

Коментарі