Марк МАМПАССІ: «В Україні підняли такий галас, ніби я — гравець збірної»

Український футболіст розповів про перехід із «Шахтаря» до московського «Локомотива»

18-річний український захисник «Локомотива» Марк Мампассі розповів про свій перехід з донецького «Шахтаря» до московського клубу, який відбувся цієї зими.

- Розкажи про реакцію, яку ти отримав після трансферу.
- Було три хвилі. Перша, коли з'явилися чутки про Спартак: мене всі почали критикувати. Згодом, коли з'явилася новина, що я підписав попередній контракт із «Локомотивом». І вже після офіційного оголошення. Весело було...

Особливо неприємно вперше. Тоді ЗМІ написали, що я мало не перейшов до «Спартака». А я знав, що це все неправда, але в коментарях мене поливали. Тож коли відбувся перехід у «Локо», я вже спокійніше відреагував. Мама дуже переживала, не розуміла, як люди можуть писати таке. Говорив їй: «Не читай це, вже все сталося».

Я можу зрозуміти людей, вони ж не знають усієї ситуації. Пишуть свою думку. Це стимулює мене довести всім, що я зробив правильний вибір.

- Ти бачив, як одразу почали накидати депутати з обох боків?
- В Україні ще підняли такий галас, ніби я - гравець основного складу «Шахтаря» та збірної. Грав у «Маріуполі», мене там ніхто не знав... А тут з'явився привід - і раптом вирішили про мене висловитися.

- У коментарях під останньою фотографією в Instagram в тебе пекло.
- Це я ще обмежив коментарі - можуть писати лише ті, хто підписався. Було багато слів підтримки. Але деякі писали, що я зрадник. Я взагалі аполітичний, не стежу за новинами, телевізор не дивлюсь.

Михайло Шаповалов Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 08:11 2

6 жовтня відбудеться матч 9-го туру УПЛ

Коментарі