Арсенал - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Обидві команди борються за топ-4

У четвер, 24 лютого, на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні відбудеться матч 20-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Арсенал» прийме «Вулверхемптон». Початок поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом. Розсудить зустріч Мартін Аткінсон.

«Арсенал»

«Каноніри» продовжують боротьбу за потрапляння до зони Ліги чемпіонів. Наразі команда зі столиці Англії має у своєму активі 42 очки та посідає шосте місце у турнірній таблиці з відставанням у чотири пункти від четвертого «Манчестер Юнайтед». При цьому, «Арсенал» має три гри в запасі, тому за втраченими очками підопічні Мікеля Артети йдуть четвертими. Головне завдання команди - фінішувати у зоні Ліги чемпіонів.

З Кубків «червоні» вже вилетіли і тепер можуть зосередитись виключно на чемпіонаті, де на них чекає складний графік. У Кубку Англії «каноніри» сенсаційно поступилися «Ноттінгем Форест», а у Кубку англійської ліги лондонці програли за сумою двох зустрічей «Ліверпулю».

Безумовно, «Арсенал» вважатиметься фаворитом цього протистояння і будь-який результат, окрім переможного, вважатиметься провалом. Дві останні гри команда Артети виграла і хоче продовжити переможну серію до трьох матчів.

«Вулверхемптон»

Підопічні Бруну Лаже зараз також перебувають у чудовій формі. У двох останніх матчах вони здобули перемоги над «Лестером» та «Тоттенхемом», а до цього поступилися «Арсеналу». У результаті «вовки» мають у своєму активі 40 очок і йдуть сьомими. Вони на шість пунктів відстають від четвірки найсильніших, проте все ще претендують на місце у зоні Ліги чемпіонів, оскільки мають дві гри у запасі.

«Вулверхемптон» також продовжує боротьбу лише в чемпіонаті. Команда вже давно вилетіла з Кубка англійської ліги, програвши «Тоттенхему», а також поступилася «Норвічу» у Кубку Англії. Таким чином, всі сили команди кинуті на АПЛ. «Бродяги» пропустили лише 18 м'ячів (менше лише у «Манчестер Сіті») і з такою обороною можуть претендувати на найвищі місця.

Історія зустрічей

Суперники зустрічалися між собою 10 лютого. Тоді мінімальну перемогу святкував «Арсенал» завдяки голу Габріеля.

Усього ж команди провели між собою 119 матчів. Перевага на боці «Арсеналу», який виграв 59 матчів. В активі «Вулверхемптону» 32 перемоги. Також опоненти 28 разів зіграли внічию.

Орієнтовні склади

«Арсенал»: Рамсдейл, Соареш, Вайт, Габріель, Тірні, Партей, Джака, Сака, Едегор, Сміт-Роу, Ляказетт.

«Вулверхемптон»: Жозе Са, Коуді, Кілман, Сесс, Семеду, Дендонкер, Нурі, Невеш, Моутінью, Хіменес, Поденсе.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 1.65 по лінії Parimatch.

24 лютого, четвер

«Арсенал» - «Вулверхемптон»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 21:45
ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:0
Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 17:21 7

Українки не зуміли виграти свої битви