Джаррелл МІЛЛЕР: «Не бачу, як Джошуа зупинить Усика»

Американець упевнений, що український чемпіон переможе у реванші

Відомий американський суперважкоатлет Джаррелл Міллер вважає, що Ентоні Джошуа не зможе перемогти чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика в реванші.

«Я не думаю, що Джошуа зможе взяти реванш в Усика. Я на це сподіваюся, оскільки дуже хочу відправити Ей Джея в нокаут. Але проблема в тому, що з ним занадто нянькалися на початковому етапі його кар'єри, через що він бився зі зграєю мішків. Я намагаюся сказати, що він не зустрічався з технічними стилями, які б допомогли йому пристосуватися до боксера.

Тепер же голова Джошуа більша, ніж його реальні навички. Він бився з суперником, який менший і слабший за нього, але з вищим боксерським IQ. Потужність і габарити - не головне в боксі, і Усик це довів. Тепер Олександр - чемпіон, і він працюватиме ще наполегливіше, щоб ним залишитися. Тому я не бачу, як Джошуа зупинить Усика, якщо він не накинеться на нього і не спробує нокаутувати на початку бою» - сказав Міллер.

Нагадаємо, що у вересні минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів. Очікується, що у травні чи червні вони проведуть реванш.

Раніше Тайсон Ф'юрі сказав, за яких обставин проведе бій із Усиком.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 19:20 4

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді