Перемогу вигриз Мбаппе. ПСЖ обіграв Реал у компенсований час

У Парижі господарі поля вирвали перемогу

Вчетверте зустрічаються «ПСЖ» та «Реал Мадрид» у плей-оф Ліги чемпіонів. Ну, справді, не в групі ж їм грати? Два перші рази були сильнішими парижани, а ось у сезоні 2017/18 далі пройшла іспанська команда.

Особлива увага до стартового свистка приділялася форвардам команд. Для Каріма Бензема поєдинок був ювілейним, сотим за «Реал» у Лізі чемпіонів. І за цим показником він наздогнав самого Кріштіану Роналду. Отже мотивація в нього була та ще... А ось Кіліан Мбаппе має намір перейти в стан «вершкових». Зрозуміло, ставлення до гри в нього мало бути двоїстим. З одного боку - добре б прийти до нової команди тріумфатором. З іншого боку - а як зустрінуть одноклубника ті, кого він вибив на шляху до титулу? Загалом, вистачало й інших протистоянь та тем для роздумів.

Сам матч розпочався з активності господарів. Власне вся перша половина зустрічі пройшла під диктовку парижан. А при необхідності вони відходили назад - і на стоп-кадрі чітко було видно схему «6-4». Тобто, відбивалися вони всією командою, але й уперед були готові йти великими силами.

Getty Images/Global Images Ukraine

У підсумку перший тайм виглядав обтяжливим для гостей у плані статистики: 0 ударів, 1 кутовий, 40% володіння м'ячем. Важко сказати, коли вершкові за тайм не спромоглися жодного разу не пробити по воротах суперника. Ось тепер це сталося.

Втім, і «ПСЖ» зі своєї переваги нічого не витяг. Господарі били по воротах, але тільки раз змусили голкіпера: Мбаппе на 18 хвилині пробив по центру воріт, в руки Куртуа. Ось і весь перший тайм: надатакуючі склади та надоборонна тактика.

У другому все продовжилося, а апофеозом став пенальті, який пробивав Мессі. Пробив у кут, але несильно і воротар зумів відбити м'яч. До речі, «Реал» на цей момент не мав жодного удару в площину! Тим не менш, господарі свій гол забили - відзначився Мбаппе.

«ПСЖ» - «Реал Мадрид» - 1:0.

90+4, Мбаппе.

«ПСЖ»: Доннарумма, Мендеш, Кімпембе, Хакімі, Верратті, Паредес, Данило, Ді Марія, Мбаппе, Мессі.

«Реал Мадрид»: Куртуа, Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді, Каземіро, Кроос, Модріч, Асенсіо, Бензема, Вінісіус Жуніор.

Стадіон: «Парк-де-Пренс» (Париж, Франція).

Рефері: Даніеле Орсато (Скіо, Італія).

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 12:42 3

Ентоні впевнений, що українець виграв упевнено

Коментарі