Шахтар Донецьк – Маріуполь. Прогноз та анонс на товариський матч

У спарингу зійдуться перша та 16-та команди таблиці УПЛ

У вівторок, 15 лютого, у Туреччині відбудеться контрольний поєдинок, у якому донецький "Шахтар" з'ясує стосунки з "Маріуполем". Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 16:30 за Києвом.

«Шахтар» Донецьк

Команда Роберто Де Дзербі зараз лідирує у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи в активі 47 очок після 18 проведених зустрічей (15 перемог, 2 нічиї, 1 поразка).

На поточному турецькому зборі майбутня зустріч із маріупольцями стане для "гірників" другим спарингом. У першому контрольному поєдинку вони з рахунком 2:1 переграли казахстанський Шахтар із Караганди.

Три товариські матчі провели донеччани на першому зимовому зборі, що відбувся у другій половині січня також у Туреччині. Спочатку вони з рахунком 4:1 розбили австрійський Вольфсбергер, потім розійшлися миром 0:0 із Маріуполем та здолали сербську Црвену Звезду - 3:2.

«Маріуполь»

Підопічні Остапа Маркевича за підсумками першої частини сезону-2021/2022 посідають останнє, 16-те, місце в українській елітній футбольній компанії. У 18 поєдинку вона набрали 8 очок (2 перемоги, 2 нічиї, 14 поразок).

Підготовку до весняної частини чемпіонату Маріуполь розпочав 17 січня, а з 9 лютого проводить другий турецький збір. У ньому гра із Шахтаря стане першим контрольним поєдинком.

З 25 січня до 6 лютого маріупольці провели в Туреччині перший зимовий збір. Він включив в себе три спаринги при двох зустрічах, які з різних причин були скасовані. 28 січня Маріуполь зіграв із донецьким Шахтарем (0:0), 29-го числа провів зустріч із Вождовацем із Сербії (2:2), а 6 лютого помірявся силами із Сілексом із Північної Македонії та переміг 2:0.

Орієнтовні склади

«Шахтар» Донецьк: Трубін - Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Маркос Антоніо, Мудрик, Бондаренко, Нерес, Педріньо, Фернандо.

«Маріуполь»: Гальчук - Стасюк, Чоботенко, Козик, Драмбаєв, Чех, Мішньов, Гулько, Кащук, Топалов, Кулаков.

15 лютого, вівторок

«Шахтар» Донецьк - «Маріуполь»
Анталія. Regnum Carya. 16:00
ТБ-трансляція - You-Tube канал ФК «Шахтар»
Прогноз Sport.ua - 2:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 20:56 442

Команда Реброва не впоралась із власним завданням, після чого конкуренти вирішили все за неї

Коментарі