Юхим КОНОПЛЯ: «На зборі було важкувато, деякі речі не виходили»

Гравець «Шахтаря» – про підготовку до поновлення сезону

Автор переможного гола в матчі з карагандинським «Шахтарем» Юхим Конопля розповів про гру та підготовку до відновлення сезону.

- Юхиме, вітаємо із забитим м'ячем! Як оціниш матч?
- Дякую. Ми працювали у своєму ключі, робили те, що тренуємо, що від нас вимагає тренер. Деякі речі не виходили - не знаю, з чим це пов'язано, можливо, з тим, що знову відновили роботу. Особисто я вже довго не грав і лише відновився після травми, тому мені було важко, поки не зрозумів партнерів по команді та не відчув ритм гри. В принципі, результат закономірний, навіть ми повинні були вигравати з більшим рахунком, тому що суперник, по суті, нічого не створив.

- Як оціниш свої фізичні кондиції? Чи надав тобі забитий м'яч упевненості та додаткової мотивації?
- Сьогодні своєю грою не дуже задоволений. Є дуже багато чого, над чим потрібно працювати, - над фізичними кондиціями, насамперед, над технічними та тактичними. А голу я радий - він приніс перемогу команді. Саме для цього ми грали.

- Як команда налаштовувалась на матч? Як тривала підготовка?
- Підготовка пройшла у звичайному ключі. Декілька днів по одному тренуванню, але вони були інтенсивними. Готувалися, як завжди, на повну, адже для нас не має значення, чи це збори, чи чемпіонат.

- Як тобі другий етап зимової підготовки, режим матчів та тренувань?
- Все чудово, супер. Є час відновлюватися, є час активно проводити вечори, щоби не засиджуватися в кімнатах. Працюємо за планом. Все йде так, як ми очікували. Далі буде більше.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 07:01 0

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Коментарі