БРИНЗАК: «Задоволений, що нам вдалося відправити Меркушину на Олімпіаду»

Президент ФБУ – про виступ Анастасії у спринті

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак висловився щодо складу команди на жіночу естафету на Олімпійських іграх 2022.

«Щодо Білосюк, то по її стану стане зрозуміло лише завтра [12 лютого], коли вона проведе перше тренування. Акліматизацію вона пройшла, але психологічний стан був важкий у цій «в'язниці». Бути без інтернету, гарячої їжі у цих замкнутих умовах - вона дуже нервувала за таких умов.

Чи буде Джима бігти усі три гонки? Я не тренер, ми ніколи адміністративним способом не ставимо склад команди. Але я думаю, що вона бігтиме усі гонки, оскільки це Олімпіада. Враховуючи її стан, якщо збережуться сили, вона зможе боротися за медалі і в масстарті, і в гонці переслідування, і в естафеті ми ще можемо поборотися, якщо складуться зірки для нас. Тому треба використовувати будь-який шанс. Друге питання - чи потрібно Петренко бігти персьют, щоб зберегти її на естафету - це вже сьогодні-завтра думатимуть тренери. А так - Джимі треба бігти.

Я задоволений тим, що нам вдалося Меркушину відправити на Олімпіаду, тому що у нас були такі думки. Але, на жаль, жорсткі критерії, які були затверджені, не дали можливості зробити це одразу», - сказав Бринзак.

Біатлонний сезон-2021/22: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі