Шахтар Донецьк – Шахтар Караганда. Прогноз та анонс на товариський матч

Відносини з'ясують лідер УПЛ та 6-а команда чемпіонату Казахстану

У суботу, 12 лютого, у Туреччині відбудеться спаринг, у якому донецький «Шахтар» поміряється силами з казахстанським «Шахтарем» із Караганди. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 16:30 за Києвом.

«Шахтар» Донецьк

Команда Роберто Де Дзербі за підсумками першої частини сезону-2021/2022 в УПЛ посідає перше місце. У 18 матчах «гірники» набрали 47 очок - 15 перемог, 2 нічиї, 1 поразка.

Після осінньої частини сезону гравці «Шахтаря» отримали майже місяць відпочинок, а потім розпочали підготовку до другої частині сезону. На сьогодні команда Де Дзербі провела три контрольні поєдинки, у яких здобула дві перемоги при одній нічиїй.

24 січня Шахтар обіграв австрійський клуб Вольфсбергер (4:1), після чого розійшовся миром із Маріуполем (0:0). Далі була перемога 3:2 у матчі з сербською Црвеною Звездою.

«Шахтар» Караганда

Підопічні росіянина Магомеда Адієва попередній сезон у чемпіонаті Казахстану завершили на 6-й позиції. У 26 матчах "гірники" набрали 33 очки після 26 матчів.

Під час зимової підготовки до нового сезону карагандинці провели два товариські матчі. Спершу вони з рахунком 1:5 програли болгарському ЦСКА із Софії, після чого зазнали поразки 0:3 від російської команди Чайка з Пісчанопавловська.

Орієнтовні склади

«Шахтар» Донецьк: Трубін - Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Майкон, Антоніо, Нерес, Педріньйо, Мудрик, Мораес.

«Шахтар» Караганда: Шацький - Ламанж, Граф, Кашкен, Назаренко, Букорац, Назимханов, Каньяс, Рустемович, Жангилишбай, Таттибаєв.

12 лютого, субота

«Шахтар» Донецьк - «Шахтар» Караганда
Анталія. 16:30
ТБ-трансляція - You-Tube канал ФК «Шахтар»
Прогноз Sport.ua - 2:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі