ВІДЕО Кортеж Ярославського після ДТП. Оприлюднено відео камер спостереження

На трасі біля Харкова знайшли мертвого чоловіка

Камери спостереження зафіксували кортеж президента «Металісту» Олександра Ярославського після смертельної ДТП. Відео з камер опублікувало видання «Українська правда».

Після півночі 10 лютого на трасі поблизу Харкова знайшли мертвого чоловіка. У правоохоронних органах підтвердили, що на місці смертельної ДТП під Харковом знайшли номерні знаки з автівки кортежу Ярославського.

За попередніми даними, на загиблого наїхали двічі: і перша, і друга машина з кортежу. Джерело УП стверджує, що Ярославський був на місці події. Водночас, чи перебував він за кермом - покажуть експертизи, призначені правоохоронцями. Чоловік, який вранці здався поліції, насправді в час скоєння ДТП був зовсім в іншому місці.

Крім цього, журналіст УП Михайло Ткач вказує, що його співрозмовник ввечері 9 лютого спілкувався з Ярославським телефоном за декілька годин до ДТП, і той був у нетверезому стані. За фактом ДТП розслідують кримінальне провадження за двома статтями - «Порушення правил безпеки дорожнього руху» та «Залишення в небезпеці», оскільки ніхто з учасників пригоди не намагався надати допомогу жертві.

ВІДЕО. Оприлюднено відео кортежу Ярославського після ДТП

Микола Степанюк Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 2

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24