Юлія Герасимова — про танці, 30 мільйонів у TikTok та Прометей

Волейболістка «Прометея» розповіла про несподівану славу і про те, як прокинулася знаменитою

Матч четвертого туру групового етапу жіночої Ліги чемпіонів з волейболу, що проходив у польському місті Жешув, несподівано став «зірковим» для одного з гравців «Прометея» із Дніпропетровської області, до речі, чинного чемпіона країни та лідера нинішнього турніру Суперліги. Йдеться про центральну блокуючу Юлію Герасимову. Але найцікавіше, що сама волейболістка в тому поєдинку на майданчик так й не вийшла. Справа в тому, що під час трансляції по телебаченню в кадр потрапила Юлія, яка дуже активно та емоційно поводилася серед запасних. Це не залишилося непоміченим у соціальних мережах і через декілька днів відеоролик із її запальними танцями став стрімко набирати число переглядів. В результаті на даний момент кількість людей, які подивилися це відео, вже наблизилося до цифри 30 (!) мільйонів!

- Звичайно, я ж не очікувала, що таке може статися, - розповіла кореспонденту Sport.ua сама Юлія Герасимова. - Під час гри та тайм-аутів я завжди намагаюся підтримувати тих, хто перебуває на майданчику. І всі, хто мене знає, розуміють, про що я говорю. Це мій безпосередній стан. Просто я хочу додати трохи позитиву своїм партнерам, пожартувати, підняти настрій. Тож тут не було нічого награного. І те, що саме в цей момент мене показують в ефірі, не уявляла.

A post shared by НВ Life (@nvmedia_life)

- Багатьох цікавить, кому був призначений Ваш емоційний танець?
- Нашим дівчатам, які перебували на майданчику та чекали на рішення арбітрів. На той момент судді тривалий час переглядали відеоповтор і ніяк не могли винести вердикт. Хотілося підтримати їх та підбадьорити.

- А взагалі Ви танцями захоплюєтеся?
- Просто люблю танцювати, як і багато жінок. Але на публіці ось так у мене вийшло вперше (посміхається).

- Чи багато Вам зараз пишуть у соціальних мережах, дзвонять?
- Дуже багато. І знаєте, що найприємніше? Люди як в Україні, так і в зарубіжжі дуже доброзичливі, підтримують мене та бажають успіхів. Практично не було жодного негативу та вульгарності. Навпаки, цікавляться не лише моїми досягненнями, а й запитують про команду, країну. Деякі навіть писали, що тепер за нас вболіватимуть.

- До речі, якщо говорити безпосередньо про волейбол, то Ви є гравцем національної збірної України, п'ятиразовою чемпіонкою країни, учасником трьох чемпіонатів Європи. Однак такої справжньої популярності у Вас не було. Вірно?
- Я б сказала, не було такої масової популярності. На жаль, волейбол у нашій країні не настільки популярний. І ми всі намагаємося привернути увагу глядачів до нашого виду спорту як на майданчику, так і за його межами (посміхається). Наш клуб «Прометей» досить молодий, але він уже є чемпіоном країни, володарем Кубка та Суперкубка України, а цього сезону вперше пробився до групового етапу Ліги чемпіонів.

- Як у команді поставилися до такої Вашої популярності, як відреагував тренер?
- Відразу після гри думки були тільки про програш, і у тренера реакція була відповідна, самі розумієте. Взагалі жіночий волейбол - це яскравий та емоційний вид спорту. І кожен висловлює емоції по-своєму. Головне, завжди залишатися у фокусі та показувати свій максимум.

- Попереду «Прометей» має ще багато відповідальних ігор у нинішньому сезоні. Про що мрієте та які ставите перед собою завдання?
- Хочемо виграти чемпіонат України та Кубок. Вже наступного тижня в Слобожанському пройде «Фінал чотирьох» кубкового турніру. Тож розслаблятися в жодному разі не можна. Треба готуватися та добиватися нових перемог.

Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 28 квітня 2024, 19:36 0

Завершився чемпіонат Польщі з волейболу, в якому 12 місце посів львівський «Барком-Кажани»

Коментарі