Анонс Олімпіади на 8 лютого. Коли та в яких видах виступлять українці?

Sport.ua представляє анонс 4-го дня ОІ-2022 спільно з FAVBET

Sport.ua у спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Пекіні» спільно з FAVBET анонсує 4-й день змагань у Китаї.

8 лютого у 4-й день Олімпійських ігор 2022 у Пекіні буде розіграно 10 комплектів медалей. Нагадаємо, що різниця в часі для України становить 6 годин, тому всі змагання відбудуться у першій половині дня за Києвом.

Головні ставки FAVBET на Олімпіаді у Пекині-2022

Медальний шанс України на 8 лютого - чоловіча індивідуальна гонка у біатлоні.

Індивідуальна гонка на 20 км розпочнеться о 10:30 за Києвом. Від України заявлені: Дмитро Підручний (стартовий номер 21), Артем Прима (46), Антон Дудченко (63), Богдан Цимбал (91).

Підручний та Прима вже брали участь у змішаній естафеті, де збірна України фінішувала на 13-й позиції. Для Дудченка та Цимбала це буде дебют на нинішніх ОІ.

У лижних гонках чоловіки і жінки змагатимуться у спринтерській дисципліні (з 10:00). Спочатку буде кваліфікація з індивідуальним стартом, а потім по шість гонщиків за заїзд виступатимуть у чвертьфіналах, півфіналах та фіналах.

Від України заявлено двоє: Олексій Красовський (58) та Руслан Перехода (60). Нагадаємо, що обидва вони опиниилися коловими у скіатлоні. У жінок представництво України трохи більше - Валентина Камінська (63), Марина Анцибор (67), Вікторія Олех (69). Загалом у стартовому списку 90 чоловіків та 91 жінка.

Getty Images/Global Images Ukraine. Иван Ковбаснюк

Гірськолижники розіграють медалі у супергіганті у чоловіків (о 05:00). Україну представляє Іван Ковбаснюк (стартовий номер 45 із 47 заявлених). Днем раніше Іван посів 33-те місце у швидкісному спуску.

Перші медалі будуть розіграні у керлінгу (у дисципліні мікст). У матчі за третє місце (о 08:05) зіграють Швеція та Великобританія, а до фіналу, який розпочнеться о 14:05, вийшли Італія та Норвегія.

Яка країна виграє медальний залік Олімпіади-2022

Стартують індивідуальні змагання у фігурному катанні. У чоловіків Україну представляє Іван Шмуратко, який оговтався від коронавірусної хвороби. Він виконає коротку програму о 03:15 за Києвом.

Двоборець Дмитро Мазурчук вийде на третє тренування. У скелетоні заплановано ще два тренувальні раунди, у яких візьме участь Владислав Гераскевич.

У сноубордингу будуть розіграно медалі в паралельному гігантському слаломі. В змаганнях серед жінок українка Аннамарі Данча спробує пройти кваліфікацію та вийти до 1/8 фіналу, а потім - пробитися за олімпійською системою якнайдалі.

У санному спорті 3-й заїзд проведуть українські спортсменки Олена Стецьків та Юліанна Туницька. Їм треба потрапити до топ-20, щоб того ж дня вийти на старт 4-го фінального заїзду. Поки що Стецьків на 19-му місці, а Туницька на 22-й позиції. Продовжує тренувальні заїзди чоловіча двійка у складі Ігор Стахів / Андрій Лисецький.

Getty Images/Global Images Ukraine. Юлианна Туницкая

У 4-й день, 08.02.2022, буде розіграно 10 комплектів медалей:

Виступи українців у 4-й день Олімпіади-2022:

Телетрансляції Олімпіади - на UA:Перший.

📺 Відеотрансляція
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:36 16

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі