Металіст — Верес. Прогноз та анонс на матч Winter Cup 2022

Чи допоможе харків'янам новий бразильський форвард?

У вівторок, 8 лютого, відбудеться поєдинок товариського турніру Winter Cup 2022, у якому харківський «Металіст» зіграє з «Вересом» із Рівного.

Матч пройде у Туреччині. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 19:00 за київським часом.

«Металіст»

Харківська команда продовжує активно підсилюватись, готуючись до виходу в українську Прем'єр-лігу. Мало хто сумнівається, що «жовто-синім» це вдасться.

Зокрема, «Металіст» підписав 22-річного бразильського форварда Давіда да Ору де Консейсао, прихід якого у клуб анонсував президент Олександр Ярославський. Цілком можливо, що саме у матчі проти «Вереса» Давід да Ора дебютує у складі харківської команди.

Варто відзначити, що у першому матчі Winter Cup 2022 «Металіст» обіграв «Чорноморець» (3:3, 6:5 по пенальті). Харківська команда врятувалась від поразки на другій доданій до другого тайму хвилині, коли Ріаскос зробив рахунок 3:3, а в серії пенальті «жовто-сині» були більш влучними.

«Металіст» дуже впевнено виглядає під керівництвом головного тренера Олександра Кучера. Незважаючи на товариський характер турніру, харківська команда націлена лише на перемогу.

«Верес»

Команда з Рівного продовжує підготовку до другої частини сезону під керівництвом відомого українського фахівця Юрія Вірта.

У першому поєдинку Winter Cup 2022 «Верес» поступився житомирському «Поліссю» з рахунком 1:2, при цьому у складі «Полісся» на поле вийшов 35-річний український боксер Олександр Усик.

«За великим рахунком, залишилося визначитися тільки ще з двома потенційними новачками, і хто з наших футболістів, які виступали минулої осені на правах оренди за «Ужгород», залишиться у «Вересі»... Поки що ми підписали трьох зимових новачків: Жирайра Маргаряна, Владислава Крейду та Алана Ауссі», - розповів головний тренер «Вереса» Юрій Вірт про трансферні новини своєї команди.

Протистояння

Букмекери одностайно вважають «Металіст» фаворитом майбутнього поєдинку, незважаючи на те, що «жовто-сині» виступають у Першій лізі, а їхні суперники - у Прем'єр-лізі. На перемогу харківської команди дають 1,8-1,9, на перемогу гостей майже 4. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,6-3,7.

Орієнтовні склади:

«Металіст»: Рибка - Романюк, Мізюк, Федорів, Горбунов, Сарапій, Демченко, Касарес, Траоре, Харріс, Ріаскос.

«Верес»: Когут - Савошко, Ауссі, Махнєв, Данилюк, Петько, Полюлях, Кобак, Гечев, Гайдучик, Сергійчук.

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.836
  • 3.64
  • 4.06
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.836
  • 3.64
  • 4.06
Сделать ставку Зробити ставку

8 лютого, вівторок

«Металіст» - «Верес»
Туреччина. 19:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua - 2:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі