Анонс Олімпіади на 7 лютого. Коли та в яких видах виступлять українці?

Sport.ua представляє анонс 3-го дня ОІ-2022 спільно з FAVBET

Sport.ua у спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Пекіні» спільно з FAVBET анонсує 3-й день змагань у Китаї.

7 лютого у третій день Олімпійських ігор 2022 у Пекіні буде розіграно 9 комплектів медалей. Різниця в часі для України становить 6 годин, тому всі змагання відбудуться у першій половині дня за київським часом.

Головні ставки FAVBET на Олімпіаді у Пекині-2022

Головна медальна надія України на 7 лютого - жіноча індивідуальна гонка в біатлоні.

Індивідуальна гонка на 15 км розпочнеться об 11:00 за Києвом. Від України заявлені: Ірина Петренко (стартовий номер 21), Юлія Джима (32), Валентина Семеренко (62).

Джима та Семеренко вже брали участь у змішаній естафеті, де збірна України фінішувала на 13-й позиції. Для Петренко це буде дебют на поточній ОІ. А от Дар'я Блашко та Олена Білосюк здали позитивний тест на коронавірус. Цікаво, що Блашко навіть була заявлена на гонку під 79-м номером, але насправді у неї COVID-19, і Дар'я на старт не вийде.

Getty Images/Global Images Ukraine. Валентина Семеренко

Гірськолижники розіграють медалі у швидкісному спуску у чоловіків (06:00). Україну представляє Іван Ковбаснюк (стартовий номер 39). Ці змагання були перенесені з попереднього дня через погану погоду.

У жінок у гігантському слаломі змагатиметься Анастасія Шепіленко. Пройдуть два заїзди, і час сумуватиметься для підсумкового заліку.

Яка країна виграє медальний залік Олімпіади-2022

Двоборець Дмитро Мазурчук вийде на друге тренування. У скелетоні заплановані два тренувальних раунди, в яких візьме участь Владислав Гераскевич.

У санному спорті два змагальних заїзди проведуть українські саночниці Юліанна Туницька та Олена Стецьків. На тренувальні заїзди вийдуть чоловіча двійка у складі Ігор Стахів / Андрій Лисецький.

Getty Images/Global Images Ukraine. Елена Стецькив

У 3-й день, 07.02.2022, буде розіграно 9 комплектів медалей:

Виступи українців у 3-й день Олімпіади-2022:

Телетрансляції Олімпіади - на UA:Перший.

📺 Відеотрансляція
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 10

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

Коментарі