Буркіна-Фасо – Камерун. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч за третє місце Кубка Африки

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч за третє місце Кубка африканських націй Буркіна-Фасо - Камерун:

«От і підходить до завершення Кубок африканських націй, де у матчі за третє місце зіграють Буркіна-Фасо та Камерун. До речі, вони вже грали на груповій стадії і камерунці перемогли з рахунком 2:1. Ми знаємо, що господарі турніру, камерунці, яких очолює 60-річний португалець Тоні Консейсау, вважалися фаворитами на перемогу у цьому розіграші КАН. У груповому раунді збірна Камеруну виграла у Буркіна-Фасо завдяки дублю Абубакара, який після голу Буркіна-Фасо реалізував два пенальті наприкінці першого тайму та вивів камерунців уперед. То була перша перемога Камеруну на турнірі. Хочу читачам нагадати це!

У 1/8 фіналу після нічиї 1:1 в основний час футболісти Буркіна-Фасо обіграли у серії пенальті з рахунком 7:6 команду Габона. У чвертьфіналі вони виграли 1:0 у Тунісу, а у півфіналі з рахунком 1:3 поступилися Сенегалу. А ось камерунці, п'ятикратні переможці КАН, у 1/8 фіналу обіграли 2:1 Коморські острови, у 1/4 фіналу перемогли з рахунком 2:0 Гамбію, а у півфіналі по пенальті програли Єгипту. До речі, камерунці на турнірі в ігровий час взагалі не поступалися. Вони програли лише по пенальті єгиптянам. Камерунці не вийшли у фінал, бо поступилися тільки у виконанні одинадцятиметрових.

Що я можу сказати по Камеруну? Вони мають пристойний склад. Я виокремлю гарного воротаря «Аякса» Андре Онана. Півзахисник Ангісса грає в «Наполі», нападник Екамбі - у «Ліоні», Абубакар - в «Аль-Нассрі», а Шупо-Мотінг - у «Баварії». Не забувайте про це! А є ще Клінтон Н'Жі, який пройшов школу «Ліона», «Тоттенхема» та «Марселя». Футболісти Буркіна-Фасо поки що не грають у таких іменитих клубах. Але після успішної гри в цьому розіграші КАН вони можуть отримати вигідні пропозиції. Тому вони і в матчі за третє місце намагатимуться стрибнути вище голови.

Камерунці емоційно розряджені та засмучені після невиходу у фінал. Тому можлива певна, а може, навіть велика ротація складу. І навіть це не завадить господарям здобути бронзові медалі цього Кубка африканських націй», - сказав Грозний.

Матч Буркіна-Фасо - Камерун відбудеться 5 лютого. Початок зустрічі - о 21:00.

  • 4.15
  • 3.44
  • 1.96
Сделать ставку Зробити ставку
В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 36

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея може стати не вакантним