Евертон – Брентфорд. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 1/16 фіналу Кубка Англії

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/16 фіналу Кубка Англії «Евертон» - «Брентфорд»:

«Нарешті завершилася епопея із призначенням головного тренера «Евертона». Кого тільки не сватали на посаду наставника «ірисок». І відомих, і досвідчених, і перспективних молодих. Але вже затверджено іменитого футболіста Френка Лемпарда, який хоче побудувати успішну тренерську кар'єру. Ох! Як це непросто! Не випадково саме англійцям належить досить мудре прислів'я, що кінь і вершник - це дві абсолютно різні професії.

В АПЛ зазвичай запрошують або відомих топ-тренерів або експериментують зі своїми колишніми топ-футболістами на чолі команди. Ми добре пам'ятаємо, що Роман Абрамович уже довіряв свій «Челсі» Френку Лемпарду. Але потім він змінив Лемпарда на Томаса Тухеля, який виграв Лігу чемпіонів та Суперкубок УЄФА. Ми знаємо, що з листопада з «Астон Віллою» успішно працює Стівен Джеррард, який раніше вдало тренував «Рейнджерс».

До речі, нашому Віталію Миколенку буде дуже цікаво та корисно співпрацювати з новим тренерським штабом, до якого днями приєднався Ешлі Коул. А Коул як футболіст збірної Англії та ряду іменитих клубів успішно грав якраз на позиції Віталія, також будучи лівим захисником. За такої ситуації не сумніваюся у подальшому прогресі Віталія. Але не можна забувати про адаптацію до нового інтенсивного чемпіонату та щоденного вивчення англійської мови. Є шанс і його потрібно використати за рахунок щоденного прогресу на тренуваннях, зокрема.

Зараз у «Евертона» матч із «Брентфордом», який очолює данець Томас Франк, який запросив у свою команду Крістіана Еріксена. За набраними очками «Брентфорд» в АПЛ на 4 очки випереджає «Евертон». Але за втраченими очками у «ірисок» становище краще. Попередні чотири матчі у січні «Брентфорд» програв, пропустивши 12 м'ячів і лише тричі забивши.

Я не маю наміру штучно створювати інтригу навколо цього матчу. Звичайно, «Евертон» пройде в наступний раунд Кубка Англії з новим амбітним тренерським штабом і з новачками команди - нашим Миколенком, шотландцем Паттерсоном, нідерландцем Ель-Газі та Ван де Беком, а також англійцем Деле Аллі. Також не забувайте про інші збірників «Евертона». У них вимальовується реально сильний, характерний, граючий колектив. Із задоволенням спостерігатимемо за реінкарнацією «Евертона», - сказав Грозний.

Матч «Евертон» - «Брентфорд» відбудеться 5 лютого. Початок зустрічі - о 17:00.

  • 2.15
  • 3.44
  • 3.96
Сделать ставку Зробити ставку
В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 15:49 0

Клуб задоволений виступами Матсена та Санчо