Рома – Дженоа. Прогноз на матч Андрія Воробея

Екс-форвард «Шахтаря» зробив прогноз на матч 24-го туру Серії А

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 24-го туру італійської Серії А «Рома» - «Дженоа».

«У турнірній таблиці Серії А «Рома» із 38 очками йде шостою. «Дженоа» з 13 балами розташувалася на 19-й позиції.

Так, із Шевченком «Дженоа» могла зіграти внічию з «Ромою», але поступилася римлянам з рахунком 0:2 після того, як дубль оформив ганець Афена Г'ян, який вийшов на заміну. Це був перший матч Шевченка на чолі з генуезцями. Думали, що команда може струснутись, але вона не струснулась. Шевченко намагався грати у відкритий футбол і не вдалося. Потім він спробував грати у закритий футбол. Так, десь очки команда набирала, але потім були поразки у матчах із прямими конкурентами.

«Дженоа» зараз має проблеми. Генуезька команда не в кращому становищі. Фаворитом цього поєдинку є однозначно «Рома». Думаю, римська команда свої три очки візьме. «Дженоа» має великі проблеми в атаці, команда дуже мало забиває. Також в обороні генуезці припускаються помилок. І, я думаю, «Рома» цими помилками скористається та виграє. Явний фаворит цієї зустрічі - це «Рома». А щодо «Дженоа» скажу, що це однозначний претендент на виліт у Серію В», - сказав Воробей.

Матч «Рома» - «Дженоа» відбудеться 5 лютого. Початок зустрічі - о 16:00.

  • 1.35
  • 5.74
  • 9.96
Сделать ставку Зробити ставку
Андрій Воробей Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 21 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії