Пунахеле Соріано – Нік Максимов. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC Fight Night 200

Бій відбудеться 6 лютого у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у спорткомплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC Fight Night 200. Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У другому за значимістю поєдинку турніру будуть битися Пунахеле Соріано (8-1) і Нік Максимов (7-0), які тільки рвуться до слави.

Соріано розпочав свою кар'єру в UFC з двох перемог нокаутом у першому раунді, фінішувавши Оскара П'єхоту та Душко Тодоровича. Але свій третій і поки що останній бій у восьмикутнику боєць із Гавайських островів програв. У липні минулого року «Пуна» зазнав першої поразки в ММА, поступившись одностайним рішенням суддів Брендану Аллену.

Боєць Академії Ніка Діаса Максимов став бійцем UFC ще у листопаді 2020 року, проте дебютувати у промоції в нього вийшло лише у вересні наступного року. На турнірі UFC 266 Максимов стартував у організації з перемоги одноголосним рішенням суддів над Коді Брандейджем.

Прогноз на бій

Максимов є непоганим ударником та небезпечним грепплером, здатним фінішувати на покритті. Однак Соріано виглядає більш майстровитим грепплером, і у стійці він також навряд чи поступається супернику.

Соріано - більш витончений ударник з гарними нокаутерськими здібностями. Гаваєць міг би перегравати Максимова в партері, але вважаємо, що Соріано зробить ставку на стійку і в якийсь час нокаутує опонента.

Перемога Соріано нокаутом у 2-му раунді

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.53
  • -
  • 2.33
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.50
  • -
  • 2.30
Сделать ставку Зробити ставку

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 02:00 1

Головний тренер «Кривбаса» підсумував гру з «Олександрією»