Олександр КУЧЕР: «Дуже гарна гра вийшла, багато голів»

Наставник «Металіста» підбив підсумки перемоги над «Чорноморцем» на Winter Cup 2022

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер прокоментував матч 1-го туру Winter Cup 2022 із «Чорноморцем» (3:3, по пенальті 6:5).

- Коли востаннє ви бачили емоції своєї команди у таких тренувальних поєдинках?
- У тренувальних я їх бачив дуже давно, а у чемпіонаті, звичайно, такого було достатньо. У контрольних матчах такого не було, так.

- Справді, серія пенальті, шість голів у матчі. Що вам сьогодні найбільше сподобалося у виконанні своїх підопічних, а над чим ще доведеться працювати?
- Насамперед, хотілося б подякувати організаторам турніру телеканалу «Футбол» за те, що організували такий турнір. Нам було дуже приємно зустрітися з такою командою та зіграти з тими суперниками, які на нас чекають попереду. Ігрова практика, тонус. Так, це контрольні поєдинки, але напруження присутнє, як в офіційних матчах, і сьогодні це було видно. Дуже гарна гра вийшла, багато голів. Обидві команди молодці сьогодні. Була агресія, було все.

- Чи ставили перед командою конкретне завдання на цей поєдинок?
- Звичайно, нам треба зігратися. Тренуємося у дворазовому режимі. Хотілося б, щоби хлопці віддавалися, показували самовіддачу і, перш за все, гру.

- В команді багато новачків, вони з'їжджаються з усього світу. Один із них, Бубакар Траоре, сьогодні провів на полі небагато часу. Як відбувається його адаптація? Крім цього, у заявці не було Пауліньо. Наскільки він вже готовий до тренувального процесу?
- Пауліньо тренується за індивідуальною програмою, терміни відновлення поки що точно не скажу. Може, тиждень, може, два він ще займатиметься індивідуально. Траоре під час гри відчув дискомфорт у задній поверхні стегна, якесь пошкодження. Ми вирішили не ризикувати, довелося його замінити.

- У Сарапія щось серйозне?
- Зіткнення було хорошим. Не знаю, зараз лікар огляне, зробить перший медогляд, і вже буде щось відомо.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі