АДЛЕЙБА: Ми були з Мілевським на одному рівні, Алієв все життя був боягузом

Колишній гравець «Динамо» – про те, чому у нього не склалася кар'єра

Колишній гравець київського «Динамо» Денис Адлейба розповів, чому так і не зміг дебютувати у складі першої команди.

«Багато нюансів. Моя думка, як я бачив цю ситуацію: звичайно, ми всі не без своїх мінусів чи помилок, але реально була така людина, не називатиму імена та прізвища, проте ця людина дуже сильно в мене не вірила. Навіть якщо хотів вірити, то спеціально цього не робив.

Я знав, що можу бути на рівні Мілевського та Алієва у першій команді, а може й краще. Просто херня всюди є. Когось тягнуть, а когось ні. Я розумію, що ми з Мілевським справді були на рівні.

У Алієва повірив Михайличенко, ну грав він, бив, але був боягуз боягузом все життя. Міг віддати передачу або вдарити, якщо ніхто не заважає, а коли до нього приставили щільно гравця, то де Алієв, де цей дурник?

З Мілевським у мене були дуже добрі стосунки, розуміння та окремий епізод мого життя. З Артемом було розуміння настільки, що навіть немислимо. Ми з ним стільки гарних голів забили. Я йому показую очима, він зрозумів і забігає, а я підсікаю м'яч - він забиває гол. Я зараз не бачу таких голів, які ми творили з Мілевським.

Зараз кажуть і пишуть, що Алієв та Мілевський солодка парочка, найкращі друзі. Але коли вони були друзями? Ну грали - і грали, бувало, що Тьома його бачити не міг.

Це все просто розписали: «солодка парочка», херня це все», - сказав Адлейба.

Читайте також: АДЛЕЙБА: Мазераті не встигла охолонути, а Міля каже: Феррарі замовляй

Володимир Клепач Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Коментарі