Карло АНЧЕЛОТТІ: «Нам боляче, адже ми хочемо вигравати усі турніри»

Керманич «Реала» висловився про виліт з Кубка Іспанії

У матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії з футболу «Атлетік» із Більбао на своєму полі мінімально виграв у мадридського «Реала» (1:0), залишивши «вершкових» за бортом турніру.

Наставник мадридської команди Карло Анчелотті прокоментував поразку.

«Нам боляче, бо ми хочемо виграти усі турніри, у яких беремо участь. Ми виграли Суперкубок, і у нас є ще два турніри, де ми займаємо хороші позиції. Не думаю, що ця поразка матиме наслідки. Ця поразка робить нас сильнішими. Тут було дуже важко грати. Ми мали втрати. Це правда, що вони чинили сильний тиск на Вінісіуса, але те, що відбувається, в цьому немає нічого нового.

Чому не грали Йовіч, Азар чи Бейл? Під час матчу через втому довелося замінити Крооса на Камавінгу. Після цього в мене ще була можливість внести зміни в гру, але я думав зробити це в додатковий час. На жаль, ми пропустили гол наприкінці матчу, і ми не мали часу, щоб дати пограти іншим футболістам.

Головна проблема, що «Реал» занадто багато возився за межами штрафного суперника. Необхідно було більше доставляти м'яч у штрафний майданчик. Коли ми отримували м'яч, ми давили більше флангами. Ми говорили про це у перерві, але все пішло не так, як ми хотіли», - сказав Анчелотті.

Максим Гаптар Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 липня 2024, 00:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі