Йожеф САБО: «Мілевський пропив свою майстерність. Яка збірна?»

Відомий фахівець шокований рішенням покликати Артема до міні-футболу

Колишній наставник «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував новину про те, що колишній нападник киян Артем Мілевський виступатиме за збірну України з міні-футболу.

«Дивуюся тренеру та керівництву, які вигадали все це. Мілевський не знає, куди себе подіти! Коли треба було у футбол грати в молодості, Артем його пропив: нічні гулянки, жінки, пиятики.

Яковенко знайшов Мілевського та Алієва. Першого привезли з Білорусі, другого - із Росії. Вони могли стати великими футболістами. А так, показали себе, і на цьому все закінчилося. Тепер, коли Мілевський у віці, його хочуть залучити до збірної України з міні-футболу. Нічого наздогнати неможливо!

Я все життя був дуже дисциплінованим, професіоналом. Двічі брав Мілевського та Алієва на збори з «Динамо», але вони - п'яниці та алкоголіки! До того ж не дотримувалися жодних режимів. Ну, як ми можемо виставити Мілевського як приклад для молоді? Це можливо?!

Ми живемо за часів, коли повно інформації. Залізь в інтернет та прочитай про молодість Мілевського - це викличе огиду! І тепер його взяли до збірної України з міні-футболу. Та хр...н із ним, але яка збірна? Хоча цей «паркетний» футбол мені і не подобається, але виклик Мілевського - в корені неправильно.

Був час, коли Артем не знав, куди себе подіти, бо куди не влізе - нікому не потрібен. А час минув. Мілевському треба заспокоїтись, знайти роботу чи піти до школи тренерів. Можна отримати тренерський диплом та почати працювати з молоддю. Поки він молодий, вже, правда, не як гравець, він має сили взятися за розум і стати тренером», - сказав Сабо.

Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі