Геннадій ЛИСЕНЧУК: «Сподіваюся, політика не завадить матчу Україна – Росія»

Екс-тренер збірної України – про майбутній півфінал Євро-2022

Колишній головний тренер збірної України з футзалу Геннадій Лисенчук поділився своїми очікуваннями від півфінального поєдинку чемпіонату Європи між збірними України та Росії, що відбудеться 4 лютого у Нідерландах.

«Коли я керував збірною, нам доводилося неодноразово зустрічатися з росіянами. Ці поєдинки проходили зі змінним успіхом. Заради справедливості треба сказати, що в Росії раніше почали розвивати футзал, і сусіди часто передавали нам свій досвід.

Щодо чергового протистояння, то воно пройде в складних умовах. Все ж таки, сподіваюся, що політики не завадять його проведенню і нехай переможе найсильніший. Вірю, що це буде наша збірна. За винятком стартового матчу - з Нідерландами, де, напевно, не обійшлося без переоцінки своїх можливостей, в решті поєдинків наші хлопці діяли на високому рівні.

Радий за тренера - Олександра Косенка, який свого часу був лідером збірної, а зараз показує себе з найкращого боку на тренерському містку.

Зараз за збірну виступає одразу п'ять гравців, які починали ще у мене, зокрема, капітан Петро Шотурма дебютував у 2010 році. Отже нашій збірній досвіду не позичати і якщо їй у п'ятницю вдасться зіграти у свою гру, активно пресингуючи, нагнітаючи темп, то вона зможе схилити шальки терезів на свою користь.

До речі, свого часу мені радили натуралізувати групу бразильців, як це зробили в Росії, але я категорично відмовився. Сказав, що збірна України досягатиме перемог самотужки. І мав рацію», - сказав Лисенчук.

Нагадаємо, що поєдинок Україна - Росія розпочнеться в Амстердамі 4 лютого о 18:00.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі

Коментарі