АЛІЄВ: «До Спартака просився зі сльозами. А там ми їли з дитдомівцями»

Колишній півзахисник «Динамо» розповів про труднощі життя у школі московського клубу

36-річний екс-гравець київського «Динамо» та збірної України Олександр Алієв розповів про те, як йому жилося у школі московського «Спартака».

«Я коли приїхав до «Спартака», хлопців було дуже багато з різних міст. Але я мріяв потрапити туди. Я дуже хотів, я мріяв. Я з 13 років живу сам. Зараз мені 36. Я 23 роки живу сам, я забезпечую себе сам. І я дуже мріяв потрапити туди. Я просив зі сльозами батька. Ми поїхали, мене взяли на перегляд у Великий Новгород. Батько вже поїхав мене забирати, а тренер сказав, мовляв, він нам підходить. Хочемо, щоб він залишився.

Ми поїхали, подивилися на умови. Так, ми жили у гуртожитку. Це не Тарасівка, на Преображенці воно було. Нам виділяли 13-й поверх. Ми жили з дитдомівцями, їли з ними. Були всі разом. Жили в одному крилі, згодом зробили інше. Я батька вмовив, я залишився. Багато чого не розповідав, казав, що все гаразд.

Харчувалися ми як дитдомівці. І школу пропускали. У нас сніданок і обід у школі були. Ми вчилися до третьої години дня, потім у нас тренування. А вечеряли у гуртожитку. А коли школу пропускаєш, то пропускаєш і сніданок, і обід. А тренування о п'ятій вечора. «Мівіну» купували, батони. У кіоску купували, на 4-5 людей розкидали, які до школи не ходили. Тренерам доповідали, що ми у школі не були. Могли прийти до школи чисто поїсти», - розповів Алієв.

Алієв був у школі «Спартака» з 1998 по 1999 роки, а потім перебрався до київського «Динамо».

Михайло Шаповалов Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 14:21 9

Інцидент між Конором Макгрегором і Букайо Сака викликав внутрішні розслідування в клубі

Коментарі