Усик став футболістом, Супряга перейшов у Сампдорію, Надаль виграв Aus Open

Головні новини за 30 січня на Sport.ua

До вашої уваги представляється добірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за неділю, 30 січня.

1. ОФІЦІЙНО. Супряга став гравцем італійської Сампдорії. Клуб Серії A орендував форварда у київського «Динамо» з правом викупу.

2. ОФІЦІЙНО: Олександр Усик дебютує у великому футболі. Знаменитий український боксер зіграє за «Полісся» на Winter Cup 2022.

3. Великий камбек! Надаль взяв 21-й Шолом, обігравши Медведєва у фіналі AO. Іспанець переписав історію.

4. ОФІЦІЙНО: Динамо віддало Раміреса до іспанського клубу. Венесуельський форвард виступатиме за «Спортінг Хіхон» на правах оренди.

5. Заберуть капітана у Вернидуба? Динамо пропонує Шерифу €1,5 млн за центрбека. Перуанському захиснику Густаво Дуланто пропонується зарплата €0,8 млн на рік.

6. Тренувати Миколенка буде легенда. Евертон очолить екс-зірка Челсі. Френк Лемпард погодив з «ірисками» контракт на 2,5 роки.

7. ЧЄ-2022 з біатлону. Україна посіла 8 місце у змішаній естафеті. Провальний третій етап Ольги Абрамової позбавив нашу збірну шансу поборотися за медаль.

8. Чорноморець повертає до Динамо більшість орендованих гравців. У клубі залишаться лише Цитаїшвілі, Михайленко та Біловар.

9. ЧЄ-2022 з біатлону. Україна посіла 7 місце у сингл-міксті. Збірна України залишає чемпіонат Європи, не здобувши жодної медалі.

10. Салах вирішує. Єгипет вийшов у півфінал КАН, обігравши Марокко в овертаймі. Лідер збірної Єгипту забив гол і зробив асист у чвертьфінальному матчі.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 01:11 0

Досвідчений захисник отримав травму коліна