Олександр АЛІЄВ: «Після повернення в Динамо я був слабшим за партнерів»

Екс-гравець «Динамо» згадав важливий період своєї кар'єри

Ексфутболіст «Динамо» та збірної України Олександр Алієв розповів про те, чому не склалася його кар'єра під час другого приходу в «Динамо» Київ після трансферу з московського «Локомотива».

- Я не пройшов повноцінних зборів із «Локомотивом». До «Динамо» я вже перейшов напередодні старту сезону. На зимових зборах закладається фундамент на весь сезон. Через це я був слабшим і головний тренер Сьомін це бачив. Я на нього не ображаюся зараз. Тоді я цього, ясна річ, не розумів.

- Наскільки я пам'ятаю, «Локомотив» довго не хотів тебе відпускати. Тобі навіть довелося частину своїх грошей заплатити, щоби повернутися до «Динамо». Це сума вимірюється у мільйонах?
- Насправді я нічого не платив. У «Локомотиві» я мав хорошу зарплату. Я міг не грати, але продовжувати там сидіти й отримувати гроші. Навіщо мені це треба? Я хотів грати. Я зрозумів, що не порозуміюся з новим президентом. Мені була нецікава ця людина. Це б не пішло на користь мені та президентові.

- У «Локомотиві» зарплата була вищою, ніж у «Динамо»?
- Ні. Така ж.

- Якщо вірити інтернет-ресурсам, то на піку твоя зарплата становила 2,7 млн ​​€.
- Ні це не так. Було менше. Не знаю, хто це писав та говорив. Якщо президент «Динамо» Ігор Суркіс захоче сказати, нехай це зробить.

- Ну, понад два мільйони була зарплата?
- Ні. Не було навіть двох, - сказав Алієв.

Раніше Алієв розкритикував поведінку журналіста Андрія Сеньківа.

Денис Шаховець Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 05:55 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі