МАЛІНОВСЬКИЙ: «Через відсутність бустерної дози мій карантин тривав довше»

Український легіонер «Аталанти» пропустив три матчі свого клубу

Півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський розповів, чому він пропустив кілька матчів своєї команди.

- Під час твого особистого карантину було багато суперечливої ​​інформації. Проллєш світло?
- Почну з того, що кубковий матч із «Венецією» я пропускав через картки, а потім здав позитивний тест на ковід. У зв'язку з тим, що я мав лише два щеплення і на той момент була відсутня бустерна доза вакцини, мій карантин тривав не сім, а 10 днів. У Італії такі правила. Ось і вся історія.

- За цей час «Аталанта» двічі зіграла внічию, не забивши жодного м'яча, і дозволила «Ювентусу» впритул наблизитися до себе у турнірній таблиці.
- Ми грали проти дуже сильних команд - «Інтера» та «Лаціо». Тож ніякого провалу не було. Попереду ще багато матчів, тому я сподіваюся, що нам вдасться надолужити втрачене. Через тур - домашній поєдинок із «Юве». У чемпіонаті Італії все дуже швидко змінюється, тому тут кожна гра як вирішальна.

- Ти вже якось сказав, що перед «Аталантою» не стоїть завдання виграти чемпіонат. Ваша мета - потрапляння до Ліги чемпіонів?
- Так. Посісти перше місце дуже складно. Тут усі конкуренти - клуби топ-рівня. Тому вихід до Ліги чемпіонів - для нас це вже досягнення, - сказав Руслан.

Раніше «Аталанта» підписала конкурента для Маліновського.

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»