Стало відомо, скільки українці мають віддати за тест боб-санів на вірус

А вакцинувати боб-сані китайці не збираються?

Український скелетоніст Владислав Гераскевич повідомив, що у Китаї з боба мають взяти мазок, щоб перевірити його на наявність коронавірусу, після чого оброблять інвентар рідиною для дезінфекції. Окрім боба, такі процедури також чекають ковзани для скелетону та ковзани для боба.

За словами Гераскевича, подібні маніпуляції коштуватимуть команді 1400 юанів за одиницю, тобто близько 6500 грн. Водночас українські спортсмени дізналися про цю процедуру тоді, коли контейнер із їхнім інвентарем уже опинився у Пекіні. Тобто зараз українській команді необхідно буде витратити мінімум 19500 грн, щоб їх речі можна було ввезти до Китаю.

Нагадаємо, 27 січня український скелетоніст Владислав Гераскевич повідомив у своєму Instagram, що китайська сторона вимагає сплати ПЛР-тестування для боб-саней, на яких виступатиме Лідія Гунько:

«Наша команда зіштовхнулася із черговою проблемою на шляху до Китаю. Цього разу - пов'язану з переправкою боб-саней, на яких виступатиме Лідія Гунько. Китайська сторона вимагає сплатити величезну суму грошей за ПЛР-тестування боб-саней та всіх речей, що знаходяться в контейнері, в якому це все прибуло до Китаю. Як Ви думаєте, звідки братимуть мазок?

Вимагають ПЛР-тест боб-саней. Китай виставив дивну умову Україні

Микола Степанюк Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:50 2

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі