БАРТУЛОВИЧ: «Намагаюся, щоб адаптація новачків пройшла якнайшвидше»

Тренер «Інгульця» поділився думкою про нових гравців команди

Тренер «Інгульця» Младен Бартулович, який завершив ігрову кар'єру та приєднався до штабу Сергія Лавріненка цієї зими, розповів про адаптацію новачків команди, а також поділився її планами на зимові збори.

«До нас приєдналося кілька нових гравців, яких ми підписали. Ми дуже раді, що змогли домовитись із цими футболістами й що тепер вони у нашій команді. Відразу видно, що це якісні гравці, ми таких потребуємо. Сподіваємось, що вони нам дуже допоможуть у другій частині чемпіонату.

Два легіонери вже підключилися до нас. Вони адаптуються та потроху притираються до команди. Хлопці розмовляють англійською, я намагаюся їм допомагати, адже спілкуюся з ними найбільше. Намагатимуся, щоб їх адаптація в команді пройшла якнайшвидше.

На зборах у Туреччині плануємо зіграти сім контрольних ігор із суперниками з різних країн. Я вважаю, що на нас чекають дуже якісні спаринги, які підготують команду до гри з Динамо в УПЛ. Також очікуємо в команді ще кілька нових гравців, які приєднаються вже на зборі в Туреччині та футболістів, що будуть на перегляді», - сказав Бартулович.

Зазначимо, що першу частину сезону «Інгулець» завершив на 14 місці у турнірній таблиці, маючи в активі 13 очок.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 1

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря