Із глядачами. Вболівальники можуть відвідати решту матчів ЧЄ-2022 з футзалу

У Нідерландах ухвалено рішення, що тепер глядачі допускаються на трибуни

26 січня в Нідерландах ухвалено рішення, що глядачі допускаються на спортивні заходи.

Організатори чемпіонату Європи 2022 з футзалу зраділи такому рішенню, і вболівальники зможуть відвідати матчі турніру, що залишилися, в Ziggo Dome і MartiniPlaza.

Для спортивних заходів застосовується обмеження - щонайбільше 1250 осіб. Вболівальники на обох стадіонах зможуть відвідати матчі останнього туру групового етапу, чвертьфінали, півфінали та фінал.

Директор турніру Гійс де Йонг сказав: «Фантастичні новини. Ми сподівалися на пом'якшення і продовжували працювати у фоновому режимі з різними сценаріями. Нарешті, двері можуть відчинитися для публіки. Це можливість не тільки для вболівальників побачити чемпіонат Європи поблизу, але й чудові новини для команд, муніципалітетів та всіх, хто наполегливо працював для цього весь цей час. Футзал заслуговує на глядачів, і я радий, що ми нарешті можемо відкрити двері, нехай і для обмеженої кількості відвідувачів».

Збірна Нідерландів зіграє з Сербією в групі A у п'ятницю, 28 січня. Збірна України змагатиметься із командою Португалії. Дві найкращі команди вийдуть із групи. 1250 вболівальників матимуть можливість відвідати ці матчі.

Євро-2022. Португалія обіграла Нідерланди. Що треба Україні для виходу далі

Микола Степанюк Джерело: KNVB
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 15:59 1

Карпати повертаються до елітного дивізіону України!

Коментарі