Йожеф САБО: «Не вірю, що Шевченко очолить Польщу»

Українському тренеру треба відпочити, вважає фахівець

Колишній головний тренер київського «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про те, чи може український фахівець Андрій Шевченко очолити збірну Польщі. З жовтня 2021 року до січня 2022 року Шевченко очолював італійську «Дженоа».

«Не треба було Шевченку туди йти. Невже він не бачив, що в «Дженоа» немає гравців? Перш ніж йти працювати з якоюсь командою, потенційний кандидат на роль головного тренера має розіслати своїх помічників, щоб ті поїхали і подивилися її футболістів і доповіли йому про це.

Я думав, що, прийшовши до генуезького клубу, Андрій Шевченко домовився з керівництвом про покупку щонайменше трьох-чотирьох чи п'яти футболістів для підсилення. Але нікого за нього і не купили. А команда зараз перебуває на передостанньому місці. Хоча «Салернітана», яка замикає таблицю, має на три очки менше і гру в запасі.

Як на мене, «Дженоа» вже не врятується від вильоту. А щодо нового варіанту для Шевченка, про який останніми днями всі тільки й говорять, збірної Польщі, то я не вірю. Якщо він - людина розумна, то зараз нікуди не піде. Йому необхідно висидіти якийсь період, добре подумавши над тим, що зробив і навіщо, чи правильно вчинив, пішовши до «Дженоа», чи неправильно. Шевченку треба відпочити. А вже потім, з новими силами та свіжим поглядом, кудись поїхати», - вважає Сабо.

Раніше повідомлялося про те, що зарплата Шевченка у збірній Польщі складатиме €2,5 мільйони на рік. Частину зарплати виплачуватиме Польська футбольна спілка, а частину - спонсори.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі