Джерело: польська федерація домовилася про зарплату з Шевченком і Тассотті

Сторонами обговорювався термін майбутньої угоди, і вже знайдено компроміс

Польська футбольна спілка до 31 січня планує назвати ім'я нового головного тренера збірної Польщі.

Глава Польської футбольної спілки Цезарі Кулеша продовжує вести переговори. Одним із кандидатів на посаду головного тренера є екс-наставник збірної України та італійської «Дженоа» Андрій Шевченко.

Сторонами вже обговорювався термін майбутньої угоди, і у цьому питанні між Кулешою та представниками Андрія Шевченка знайдений компроміс.

Польська сторона прийняла фінансові умови із зарплати не лише Андрія Шевченка, а й його помічника Мауро Тассотті.

Глава польського футбольного союзу в ході переговорів із Шевченком акцентував увагу на тому, що навіть у разі невдачі у матчі плей-оф ЧС-2022 проти збірної Росії та невиходу поляків на мундіаль, майбутній тренер «Кадри» продовжить працювати з національною командою і керуватиме нею у матчах Ліги націй. На польську збірну в групі А4 чекають матчі проти команд Нідерландів, Бельгії та Уельсу, старт турніру - у червні 2022 року.

З польського боку Цезарі Кулеша хоче бачити у тренерському штабі «Кадри» Єжи Дудека та Лукаша Піщека. Останній підтвердив бажання польського союзу бачити його у тренерському штабі збірної, однак Піщек схильний прийняти пропозицію Польського футбольного союзу, лише якщо «Кадру» очолить Адам Навалка.

Зарплата Шевченка у збірній Польщі становитиме 2,5 млн євро на рік. Частину зарплати виплачуватиме Польська футбольна спілка, а решта - спонсори.

Шевченко під питанням. Поляки не збираються платити Дженоа компенсацію

Микола Степанюк Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі