Петраков пройде стажування у клубі Маліновського

Наставник збірної України стане гостем «Аталанти»

Національна збірна України 24 березня проведе стиковий плей-оф за вихід на чемпіонат світу-2022 проти збірної Шотландії у Глазго.

У межах підготовки до візиту до Британії головний тренер збірної України Олександр Петраков у лютому планує відвідати тренувальні табори команд УПЛ, які цими днями готуватимуться до сезону на зборах у Туреччині. Перед візитом до Туреччини на Олександра Петракова чекає ще одна поїздка до Європи.

Майже досягнута домовленість про те, що головний тренер «синьо-жовтих» пройде стажування у команді Серії А, за яку виступає півзахисник збірної України Руслан Маліновський - «Аталанті». Головний тренер «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні погодився на приїзд українського фахівця до «Аталанти», де Петраков декілька днів спостерігатиме за тренувальним процесом команди.

6 лютого на «Аталанту» чекає матч чемпіонату Італії проти «Кальярі», потім чвертьфінал Кубка Італії проти «Фіорентини» (9 лютого). Також у «Аталанти» до 20 лютого будуть домашні матчі з «Ювентусом» (13 лютого) та з «Олімпіакосом» у Лізі Європи (17 лютого).

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 10:33 3

«Червоні дияволи» шукатимуть нового тренера

Коментарі