МЕРКУШИНА: «Велепець сказав мені, Петренко і Блашко, що ми всі їдемо на ОІ»

Українська біатлоністка – про те, як відбувався відбір на Олімпіаду

Біатлоністка збірної України з біатлону Анастасія Меркушина прокоментувала непотраплення до олімпійського складу.

«Наскільки я розуміла, і влітку це обговорювалося, то чотири людини їдуть за результатами, а п'ята - на розсуд тренера у зв'язку з будь-якими хворобами, та проблемами, які можуть бути. Це завжди було так. П'ятий спортсмен у складі - це джокер у кишені тренера. Проблема в тому, що в Рупольдінгу до всіх трьох із нас - і до Дар'ї (Блашко), і до Ірини (Петренко), і до мене підійшов Урош Велепець, і сказав, що ми їдемо на Олімпійські ігри. Хоча ми з Ірою трохи скептично на це відреагували, бо чітко розуміли розстановку сил, і хто за ким стоїть.

Ми розуміли, що буде чесно, якщо буде рішення після останнього етапу, тому що немає чіткого поняття, хто зараз сильніший: ми всі плюс-мінус в одному стані. Так, рішення складне, і я розраховувала, що його ухвалить тренер. Але оскільки тренер стояв на трасі й фізично не міг під час гонки оголосити склади... Звичайно, це все прикро, неприємно.

Скажу чесно, зараз я знаю багато речей, те, що відбувається, розстановку сил, але я не хочу піднімати скандал, не хочу кричати і дзвонити на всі дзвони, тому що, в першу чергу будь-який скандал вдарить по дівчатам, а вони мої подруги, і вони їдуть на Олімпіаду, щоб боротися за країну. І я не хочу, щоб їм було погано. А я... це я», - сказала Меркушина.

Денис Шаховець Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі