Євро-2022. Португалія обіграла Нідерланди. Що треба Україні для виходу далі

Для виходу до наступного раунду збірній України треба виграти у Португалії

23 січня відбулися матчі 2-го туру групи чемпіонату Європи 2022 з футзалу.

Україна розгромила Сербію (6:1), а Португалія взяла гору над Нідерландами (4:1).

Після двох турів Португалія набрала 6 очок, далі йдуть Нідерланди та Україна (по 3 бали), замикає турнірну таблицю Сербія (0 пунктів). З кожної групи в 1/4 фіналу виходять по дві команди.

Першим критерієм при рівності очок у турнірах УЄФА є найкращі показники (очки, різниця м'ячів, забиті м'ячі) в особистих зустрічах між командами, які ділять місця.

Для виходу до наступного раунду збірної України треба виграти у Португалії з будь-яким рахунком. У можливій ситуації з поділом трьох команд по 6 очок (з Португалією та Нідерландами) Україна вже точно матиме не найгірші показники за особистими зустрічами (як мінімум, різниця м'ячів буде нульовою, що краще ніж у помаранчевих: -2).

Навіть у разі поразки Україна може пройти до 1/4 фіналу, якщо Нідерланди програють Сербії (з різницею менше 9 м'ячів). Тоді можливий поділ по 3 очки між Україною (різниця у особистих: +4), Нідерландами (+1) та Сербією (-5). І підопічні Олександра Косенка в такому разі пройдуть далі (якщо не брати до уваги малоймовірну двозначну перемогу сербів).

За нічиєї у своєму матчі Україні теж треба буде сподіватися на поразку Нідерландів, господарів турніру, від Сербії. Якщо і там буде нічия, то далі пройдуть голландці за рахунок особистої перемоги над українцями.

Євро-2022 з футзалу

Нідерланди, 19.01-06.02.2022

Група A

1-й тур, 19 січня

2-й тур, 23 січня

Турнірна таблиця

3-й тур, 28 січня

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі