Андрій ПЯТОВ – про слова Мораеса: «Заголовки висмоктані з пальця»

Капітан «Шахтаря» вважає, що джерело неправильно описало діалог із Жуніором

Воротар і капітан «Шахтаря» Андрій Пятов відреагував на скандальну ситуацію, пов'язану з інтерв'ю Жуніора Мораеса, який заявив, що бразильці, в тому числі і він, налякані можливим нападом російської армії на Україну.

«Хто ким керує? Ви інформацією чи інформація вами? Сьогодні поспілкувався із Мораесом. Фейковий галас поза полем ніколи не впливає позитивно на психологію гравця. Тому, на правах капітана, хочу поставити крапку у вчорашньому питанні.

Сам був здивований заголовками в українських ЗМІ. Що трапилося? Видання «Lance» просто неправильно описало діалог із Мораесом.

Якщо почитаєте першоджерело, помітите два речення поряд. Перше починається зі слів «Nós, brasileiros» (ми, бразильці). Після цього речення починається зі слів «Eu sou ucraniano e não quero que tenha uma guerra» (я українець і не хочу війни).

На самому початку статті написано, що Жуніор українець. Тому заголовки не вперше висмоктані з пальця.

Жуніор уже 10 років грає в Україні. Його футболка із жовто-синім прапором. Цим все сказано!

Не шукайте проблем там, де їх немає. Намагайтеся фокусуватися на діях, що допомагають розвивати український футбол, а не створюють у ньому напруження. Більше буде користі», - написав П'ятов у інстаграмі.

Публикация от Андрей Пятов (@piat30)

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 19:22 11

Відомий тренер висловився про українського чемпіона

Коментарі