Джерело: Десяти гравцям Динамо шукають нові клуби

Київська команда готова розстатися з багатьма гравцями

Київське «Динамо» у зимове трансферне вікно розстанеться з багатьма футболістами. Клуб має намір серйозно розвантажити свою платіжну відомість.

«Основне завдання: «відокремити зерна від полови». Оскільки складно очікувати суттєвих зрушень щодо нових придбань, для розвантаження платіжної відомості життєво важливо визначити кандидатів на вихід. Сказати, що доброму десятку футболістів у режимі нон-стоп шалено шукають нові притулки - нічого не сказати. Для цієї мети залучені всі можливі люди-посередники (не називатимемо їх гордим словом «агенти»), які будь-коли співпрацювали із клубом. Їхні імена ви всі чудово знаєте. Підключені зв'язки у Східній Європі та Франції. І найцікавіше, що проглядається «оптовий варіант» із 3-4 молодими киянами на базі одного з клубів тієї самої Східної Європи.

У перспективі така співпраця могла б стати довгостроковою. Головний тренер «Динамо» переконаний, що великий прогрес юнакам принесе саме гра в Європі, а не у трясовинах вітчизняних УПЛ/ПФЛ. Керівництво клубу бачить у такому розвитку подій комерційну перспективу - гравців легше засвітити перед західними клубами. У «Динамо» чітко розуміють, що у майбутньому місця в основі завоюють одиниці нинішньої молоді, а «варіант Яремчука» довів право на життя - розумний продаж на Захід із прописом 20-30% від перепродажу. Таким чином клуб може мати солідну щосезонну бюджетну надбавку протягом найближчих 4-5 років», - пише канал «Динамо Київ Inside».

«Динамо» проводить навчально-тренувальний збір в Іспанії.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 07:25 13

«Челсі» здобув велику перемогу над «молотобійцями»

Коментарі