Лестер – Тоттенгем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

З приходом Антоніо Конте «шпори» не знають гіркоти поразок у Прем'єр-лізі

У середу, 19 січня, у Лестері на арені «Кінг Павер Стедіум» відбудеться перенесений матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Лестер Сіті» прийматиме лондонський «Тоттенгем». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 21:30 за Києвом.

Лестер

Цей поєдинок мав відбутися в середині грудня, однак був перенесений через спалах коронавірусу в обох командах. Тоді «Лестер» мав дев'ять позитивних результатів ПЛР-тестів, а «Тоттенгем» - вісім. Зараз епідеміологічна ситуація в командах покращилася, тож зустріч має нарешті відбутися.

«Лестер» на екваторі сезону посідає лише 10 місце у турнірній таблиці, маючи в активі 25 очок. Команда Брендана Роджерса зіграла тільки 18 матчів і ще має пару поєдинків у запасі, щоб трохи покращити стан справ, проте повернутися в боротьбу за зону Ліги чемпіонів вже буде складно, відставання від «Вест Гема», який йде четвертим, становить 12 балів.

Тоттенгем

Минулого літа «шпор» очолив португальський фахівець Нуну Ешпіріту Санту, який раніше працював у «Вулвергемптоні». Але довго попрацювати йому в Лондоні не вдалося, оскільки у листопаді голова правління Даніель Леві та керівництво клубу відправили наставника у відставку.

Новим головним тренером став італієць Антоніо Конте, який раніше працював у лондонському «Челсі». З його приходом результати клубу значно покращилися, у чемпіонаті «Тоттенгем» ще не програв жодного матчу. Наразі «шпори» посідають шосте місце у турнірній таблиці та відстають на чотири очки від зони Ліги чемпіонів, але, як і «Лестер», мають кілька матчів у запасі.

Орієнтовні склади

«Лестер»: Шмейхель - Томас, Кастань, Сеюнджю, Вестергор, Тілеманс, Дьюзбері-Голл, Чаудрі, Меддісон, Перес, Лукман.

«Тоттенгем»: Льоріс - Емерсон, Регілон, Даєр, Санчес, Ло Чельсо, Гейб'єрг, Аллі, Кейн, Лукас Моура, Бергвейн.

19 січня, середа

«Лестер» - «Тоттенгем»
Лестер. Стадіон «Кінг Павер». 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:2
Зробити ставку Зробити ставку
Зробити ставку Зробити ставку
  • 3.11
  • 3.32
  • 2.40
Зробити ставку Зробити ставку
  • 3.18
  • 3.40
  • 2.46
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії